Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Temalunsj Microsoft Copilot

28. november 2023 @ 11:30 - 12:30

Er du klar for Microsoft Copilot?

Microsoft Copilot blir snart din nye AI-assistent. Kva kan Copilot hjelpe deg med, og korleis skal du førebu deg på det som kjem? Lær alt du treng å vite om din nye AI-assistent frå Richard Bruvik Team leder Digital Worplace i Atea.

Kva er Microsoft 365 Copilot?

Microsoft 365 Copilot er ei ny AI-tjeneste fra Microsoft. Ved å bruke Microsoft 365 Copilot, kan brukarar innad i din organisasjon finne betre svar på spørsmåla sine og potensielt lage innhald basert på desse.

Kva kan eg bruke Microsoft 365 Copilot til? 

Mange av oss har arbeidsdagar der vi spring mellom møter, førebur oss til presentasjonar, samhandlar med kollegaer og kunder, og tek avgjersle. Ikkje minst skal ein på toppen av det heile lære, fordøye og agere på informasjonsflyten som skjer i løpet av arbeidsdagen, -veka og -månaden.

Med Microsoft 365 Copilot kan arbeidstrykket ditt «lettast» ved at den fungerer som din personlege assistent. Administrative og gjentagande oppgåver kan delegerast til Microsoft 365 Copilot, slik at du får meir tid til dei arbeidsoppgåvene som faktisk gjev verdi for deg og din organisasjon.

Lær mer om Copilot i denne podkastepsioden av Teknologi og mennesker: ATEA Podcast om Copilot

Arrangementet er gratis og det blir servert lunsj.

På grunn av kapasitet må vi begrense antall billettar til 1 stk. per bedrift.

Du melder deg ved å klikke på lenkja under Hjemmeside.

Sted

Peak Sunnfjord
Hafstadvegen 23
Førde, 6800
+ Google-kart

Sted

Peak Sunnfjord
Hafstadvegen 23
Førde, 6800
+ Google-kart